CENTRE DE NUTRICIÓ A REUS

 

 NUTRICIÓ ESPORTIVA A REUS

Troba el teu nutricionista a Reus. Des de Body Viu t’oferim les millors tècniques i professionals per a aconseguir els teus objectius nutricionals. Contacta’ns sense compromís!

PER QUÈ ÉS IMPORTANT LA NUTRICIÓ ESPORTIVA?

L’alimentació i la hidratació són la base d’una bona nutrició esportiva a Reus en l’esportista. Aquests aspectes són fonamentals per a aconseguir un òptim estat de salut i un millor rendiment físic, ja que formen part, al costat del descans, de l’entrenament invisible de l’esportista.

Per nosaltres, com experts en nutrició esportiva a Reus, aquest tipus de nutrició li diem invisible perquè pocs usuaris li donen el valor real que té. L’esport i la nutrició són l’equilibri perfecte per garantir un estat òptim, però sobretot per aconseguir l’objectiu final d’una forma més ràpida i segura.

COM FUNCIONA?

Al nostre centre de nutrició a Reus trobaràs la fórmula ideal. Un assessorament personalitzat en nutrició esportiva a Reus i un entrenador personal a Reus que et seguirà de forma constant als teus entrenaments.

Tindre a la vostra disposició aquests dos elements creen l’entorn òptim per aconseguir els resultats. Garantint una comunicació constant entre les tres parts; un pla nutricional elaborat sota la planificació de l’entrenador personal i un entrenament personalitzat que estarà lligat als processos i objectius de la nutrició esportiva marcada per la nostra professional en salut nutricional.

A BODY VIU OFERIM:

Pautes nutricionals individualitzades, amb dieta variada, equilibrada i adaptada a les necessitats dels esportistes amb la condició de millorar el rendiment físic i la recuperació, així com reduir la fatiga i el risc de lesions.

Seguiment de la hidratació i alimentació abans, durant i després d’entrenaments i competicions.

Personalització de la suplementació esportiva i de les ajudes ergogèniques.

Serveis relacionats

També et pot interessar…

Per completar el teu entrenament personal, a Body Viu tenim molts altres serveis.

En Forma

En Forma

Entrenament basat en patrons de moviments bàsics d’intensitat moderada
Ioga

Ioga

Activitat que fomenta l’estat d’unió del cos, la ment i l’ànima
Tacfit

Tacfit

Entrenament d’intensitat moderada o alta de manera adaptada a les necessitats de les persones.

CONTACTA’NS

Open chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
Hola 👋🏽 ¿podemos ayudarte en alguna cosa?