ENTRENAMENT PERSONAL A REUS

CENTRE DE NUTRICIÓ A REUS

Troba el teu nutricionista a Reus. Des de Body Viu t’oferim les millors tècniques i professionals per a aconseguir els teus objectius nutricionals. Contacta’ns sense compromís!

NUTRICIONISTA A REUS

L’objectiu del nostre centre de nutrició a Reus és canviar la vida d’una persona a través de l’entrenament físic i de canvis en la seva dieta i nutrició. Un nou concepte esportiu, un nou estil de vida que et portarà a assolir els objectius que sempre has desitjat.

El nostre equip elabora un programa personalitzat per aconseguir els teus objectius marcats d’acord amb els teus desitjos, expectatives i necessitats. T’ajudem a canviar la teva vida gràcies a una nutrició equilibrada i enfocada als teus objectius.

DIETES PERSONALITZADES

PAUTES I SEGUIMENT

➡️ Control o augment de pes.

➡️ Nutrició esportiva i valoració antropomètrica.

➡️ Risc cardiovascular i diabetis.

➡️ Nutrició en malalties (càncer, fibromiàlgia, fatiga crònica).

➡️ Intoleràncies alimentàries, celiaquia, etc.

➡️ Nutrició familiar i infantil.

➡️ Necessitats dietètiques en situacions especials (embaràs, lactància, vellesa…).

NUTRICIONISTA A BODY VIU

Body Viu presenta un nou concepte d’entrenament pioner a Reus i al Camp de Tarragona. La millor fórmula per obtenir un estat de salut òptim és la combinació de l’activitat física amb una alimentació sana, equilibrada i variada. La nutrició és adaptada, mitjançant un estudi previ, als objectius, necessitats i estat físic de cada persona.

Els objectius físics no només s’obtenen mitjançant un bon entrenament. També és necessari adaptar la nutrició als objectius, a les necessitats i l’estat físic de cada persona. Per això, a Body Viu fem un estudi previ de cada persona. Volem conèixer els seus objectius personals i d’aquesta manera poder d’establir una dieta adequada al seu entrenament.

No es tracta de “fer dieta” sinó d’una educació nutricional, d’entendre la importància d’establir-se unes normes nutricionals i el perquè de tot aquests procés. Així és com aconseguim assolir un estat físic òptim i sobretot mental. La persona acaba entenent que la seva vida i la manera en què afronta el seu dia a dia depèn directament de la seva nutrició.

Ens deixes ajudar-te?

CONTACTA’NS

Open chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
Hola 👋🏽 ¿podemos ayudarte en alguna cosa?