ENTRENAMENT PERSONAL A REUS

assoleix la transformaci贸:聽

BODY60DAYS!

En un per铆ode de 60 dies assoleix el repte de realitzar entre 16 i 29 entrenaments. Per aconseguir els teus objectius podr脿s combinar l鈥entrenament personal amb grups redu茂ts,聽nutrici贸聽i聽fisioter脿pia

entrenaments, nutrici贸 i fisioter脿pia 100% personalitzat

Amb BODY60days, entrenament personalitzat a Reus, et reptem a assolir un canvi positiu i crear l鈥檋脿bit de tenir un estil de vida saludable. Aconsegueix el teu聽programa d鈥檈ntrenament, nutrici贸 i fisioter脿pia 100% personalitzat聽adaptat a les teves condicions f铆siques i els teus objectius a assolir.

COM funciona l’entrenament personalitzat?

electroestimulaci贸

Assessoria i control inicial

Sessi贸 d鈥檃ssessoria amb l’entrenador personal on es realitzar脿 una valoraci贸 a la persona i s’establiran els objectius que es volen assolir.

electroestimulaci贸

Programaci贸 calendari

Es programaran les sessions d’entrenament amb altres serveis com nutrici贸 i/o fisioter脿pia per aconseguir-los i tenir una rutina 貌ptima.

electroestimulaci贸

Comencem la rutina!

Amb l’acompanyament de l’entrenador/a personal s’entrenar脿 seguint la rutina programada.聽

PREUS I TARIFES D’ENTRENAMENT PERSONALITZAT A REUS

BODY60Days PLATA SILVER

Amb l’entrenament personalitzat de 60 dies en la modalitat plata tindr脿s聽la primera assessoria i control inicial amb l’entrenador聽personal per establir objectius i la programaci贸 de l’entrenament amb els altres serveis com nutrici贸 o fisioter脿pia.

Tindr脿s 17 sessions d’entrenaments en grups redu茂ts i 8 sessions de serveis personals que poden ser entrenaments personals, nutrici贸 i fisioter脿pia.

Exemple de programa: 2 sessions grups per setmana + 1 sessi贸 per setmana entrenament personal聽

BODY60Days GOLD

Amb l’entrenament personalitzat de 60 dies en la modalitat or tindr脿s聽la primera assessoria i control inicial amb l’entrenador personal per establir objectius i la programaci贸 de l’entrenament amb els altres serveis com nutrici贸 o fisioter脿pia.

Tindr脿s 17 sessions d’entrenaments en grups redu茂ts i 12聽sessions de serveis personals que poden ser entrenaments personals, nutrici贸 i fisioter脿pia.

Exemple de programa: 2 sessions grups per setmana + 1 sessi贸 per setmana entrenament personal + 2 sessions de fisioter脿pia + 2 de nutricionista

CONTACTA’NS

Open chat
馃挰 驴Necesitas ayuda?
Hola 馃憢馃徑 驴podemos ayudarte en alguna cosa?