MILLORA LES CAPACITATS FÍSIQUES

ENTRENAMENT FUNCIONAL A REUS

Exercicis i moviments que ajuden a dur a terme tasques funcionals, de manera que l’entrenament resulti útil pel dia a dia.

QUÈ ÉS

L’ENTRENAMENT FUNCIONAL?

L’entrenament funcional  és un tipus d’entrenament personal i individual per millorar les capacitats físiques i individuals de cada persona.

L’entrenament funcional a Body Viu, inclou exercicis i moviments que ajuden a dur a terme tasques funcionals, de manera que l’entrenament resulti útil a l’hora de treballar i preparar als músculs per a activitats del dia a dia. 

Uneix-te ja a l’entrenament funcional a Reus i aconsegueix els teus objectius!

ENTRENAMENT FUNCIONAL

OBJECTIUS

GESTIÓ DE L'ESTRÈS

L’entrenament funciona, i qualsevol tipus d’entrenament, et permetrà trencar amb la rutina i centrar-te en tu mateix i els teus objectius!

Millora de la composició corporal

Treballar amb circuits i amb el nostre propi pes, ens permet portar un creixement muscular equilibrat.

Pèrdua de pes

L’entrenament funciona està associat a l’entrenament d’alta intensitat, és per això que la pèrdua de pues es pot produïr més ràpid!

És important portar un bon equilibri amb la nutrició.

Millora de la salut

Com sempre diem, cuidar el teu cos és viure!, fer qualsevol tipus d’esport, sempre rodejats de professionals, serà bo per la teva salut!

COM ES TREBALLA?

A Body Viu, per l’entrenament funcional, treballarem amb el mateix cos, o bé amb materials diversos que disposem al centre: com kettlebells, bandes elàstiques, entrenament amb suspensió, pilotes, sacs, entre altres.

A més, sempre t’acompanyarà un dels nostres entrenadors personals per fer un seguiment exhaustiu dels exercicis i del teu progrés!

Serveis relacionats

També et pot interessar…

Per completar el teu entrenament personal, a Body Viu tenim molts altres serveis.

CONTACTA’NS

Open chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
Hola 👋🏽 ¿podemos ayudarte en alguna cosa?