A l’entrenament personal en grups podràs trobar l’equilibri perfecte amb el que comporta la personalització: el seguiment, correcció i atenció d’un entrenador personal a Reus; i compartir experiències i punts de vista amb altres companys amb els que comparteixes un objectiu comú! Podràs gaudir de molts tipus de classes: TACFIT, B-Pilates, Ioga i molt més!

CLASES DIRIGIDES

EN GRUPs A REUS

Els entrenaments en grups  són entrenaments amb més de 10 persones, en funció de l’activitat, ja que l’objectiu principal d’aquests entrenaments és no perdre la qualitat del servei i la personalització. En el grup, comparteixes espai, companys i entrenador personal.

B-Pilates

Es tracta de grups reduïts de pilates a Reus, un mètode que treballa la control·logia i la mobilitat del cos per aconseguir un equilibri. 

ViuBalance

El Viu Balance combina les metodologies dels Hipopressius, el Pilates, el Ioga i la Dansa per millorar la força, la resistència, la coordinació i la relaxació.

Ioga

El Ioga a Reus, és l’activitat que fomenta l’estat d’unió del cos, la ment i l’ànima amb exercicis de respiració, relaxació i meditació. 

SeniorsViu

Entrenament i exercici físic per a persones majors que millora la qualitat de vida i busca el benestar en edats més avançades.

MamiViu

Entrenament dirigit a dones embarassades que cerquin preparar el part i una millor recuperación en el cas de les mares post-part.

Tacfit

Entrenament físic d’alta intensitat i tàctic considerat el més inteligent del món segons la publicació de la revista de fitness Men’s Health.

En Forma

Entrenament funcional de la millora de la condició física basat en patrons de moviments bàsics d’intensitat moderada per estar en forma. 

Mobility

Exercicis de mobilitat que ens ajudarà a conèixer millor el nostre cos i a millorar tant la qualitat de vida com el rendiment en els nostres entrenaments.

Horaris d’entrenament personal en grups

Plans mensuals i trimestrals d'entrenament en grups 

CONTACTA’NS

Open chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
Hola 👋🏽 ¿podemos ayudarte en alguna cosa?