ENTRENAMENT PERSONAL A REUS

Entrenador personal a Reus

Rendiment, atenció i resultats.  Les tres claus del teu entrenador personal a Reus amb Body Viu!

Què és un entrenador personal?

L’entrenador personal és un professional qualificat en l’activitat física. A més, un personal trainer pot estar especialitzat en diferents disciplines i tècniques. A Body Viu trobaràs especialitzacions com hipopressius, TACFIT, Yoga, Pilates i moltes més disciplines. Descobreix el teu entrenador personal a Reus!

Coneix als entrenadors i entrenadores personals que formen part d’aquesta gran familia! Vine a conèixer el teu entrenador personal a Reus!

PERSONAL TRAINER A REUS

Assoleix objetius amb l’entrenament personal

L’entrenador personal a Reus de Body Viu té com a objectiu oferir la màxima eficiència en els processos i tècniques; la màxima eficacia en els resultats i els mínims riscos durant la pràctica de l’exercici, garantint la màxima seguretat.

A més tot parteix des de la planificació i l’estudi  de cada persona, tenint en compte les característiques i objectius de cada persona. Des de Body Viu, l’entrenador personal sempre tindra en compte la capacitat cardíaca, respiratoria i l’estat general de la salut.

Vols saber com treballem? Mira aquí!

BENEFICIS DE L’ENTRENADOR PERSONAL A REUS

Més motivació!

El seu ànim i presència t’obligaran a una superació constant en cada exercici. 

Seguretat

Tindre un professional darrere ens permet estar segurs del què fem i com ho fem.

Personalització!

No tots els entrenaments i tècniques valen per a tothom. Cal un estudi previ!

Objectius

Treballem i planifiquem per aconseguir uns resultats comuns. 

 

Seguiment!

El teu objectiu és el nostre. Seguir i analitzar els resultats és bàsic per aconseguir-los.

Consells en nutrició

No només és fer esport, també és important cuidar-nos en alimentació, sense això els objectius seràn més difícils d’aconseguir!

 

eNTRENAMENTS

PERSONALS

Entrenament Funcional

L’entrenament funcional consisteix en excercicis d’entrenament personal i individual per millorar les capacitats físiques i individuals de cada persona.

Electroestimulació

Eina permet entrenar tot el cos de forma simultània mitjançant la contracció de més de 300 músculs a través de l’electroestimulació. 

Hipopressius

Mètode creat per Marcel Caufriez. Sistema d’entrenament  basat en la seqüència d’exercicis posturals, realitzats de forma rítmica on l’activació tònica de la faixa abdominal i el sol pèlvic és l’objectiu principal de la tècnica d’hipopressius. 

Entrenament pre-part i post-part

Entrenament dirigit a dones embarassades i mares post-part que cerquin preparar el part i realitzar una recuperació segura i eficient. Adaptant el procés d’entrenament a cada etapa de la gestació i la recuperació.

Pilates

Mètode que treballa la control·logia i la mobilitat del cos de forma conscient per millorar la higiene postural, la força, la resistència, la flexibilitat i la disminució de l’estrès a través d’exercicis de pilates.

Entrenament amb suspensió

Sistema basat en entrenaments amb suspensió que aprofita el pes del mateix cos per exercitar de manera completa la musculatura corporal.

Entrenament amb Kettlebels

L’entrenament amb kettlebels son exercicis amb pes: peses tradicionals russes, per treballar tot el cos i millorar la força, l’agilitat, l’equibri i la capacitat cardiovascular.

CONTACTA’NS

Open chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
Hola 👋🏽 ¿podemos ayudarte en alguna cosa?