EL SISTEMA REVOLUCIONARI D’EUROPA

ELECTROESTIMULACIÓ A REUS

Activació muscular molt més elevada amb un gran d’esforç inferior als entrenaments convencionals. 

Què és l’electroestimulació?

L’electroestimulació global o estimulació neuromuscular elèctrica és una eina per entrenar tot el cos de forma simultània mitjançant la contracció de més de 300 músculs. Amb aquesta estimulació, obtenim una activació muscular molt més elevada i un grau d’esforç inferior al dels entrenaments convencionals.

Les sessions es composen
de 3 parts:

Estimula més de 300 músculs a la vegada

Vegades més que activa el múscul en comparació a una contracció normal

Guanya temps:
Una sessió normal de 4 hores, reduïda a tan sols un 15% del temps. Un entrenament 8 vegades més ràpid.

  • Entrenament normal: 4 hores 160% 160%
  • Electroestimulació: 20 minuts 15% 15%

ENTRENAMENT PERSONAL

COM FUNCIONA L’ELECTROESTIMULACIÓ?

Cada persona necessita una programació individual dels paràmetres d’intensitat que l’entrenador ajustarà en funció dels seus objectius i particularitats. Posterioment amb una armilla que s’ajusta perfectament al cos, l’entrenador enviarà l’impuls als elèctrodes que activarà la musculatura desitjada.

A Body Viu programem l’electroestimulació a Reus amb paràmetres com els hertzs, cronàxies, temps d’estímul, temps de recuperació, rampes d’ímpuls, entre altres paràmetres.

Amb aquest eina d’entrenament, treballem simultàniament la musculatura agonista i antagonista del cos. Un entrenament complet per a tot el teu cos.

¿qui pot fer electroestimulació?

L’electroestimulació a Reus, a Body Viu, va des d’esportistes d’elit fins a persones d’edat avançada. Aquest sistema s’adapta pràcticament a tothom, però és necessari conèixer l’historial de cada persona per a determinar que sigui l’eina adequada, sempre davant l’atenta mirada del teu entrenador personal.

Si no es pot fer l’exercici amb la tècnica correcta es fa una regressió de l’exercici, però sempre es treballa per a millorar individualment la condició física i l’estructura corporal.

No obstant això és un sistema que té molt en compte el rendiment, sempre que es mantingui la tècnica, així que també anirem progressant amb el nombre de repeticions, velocitat, càrrega, dificultat del moviment, etc.

FASES D’ELECTROESTIMULACIÓ

electroestimulació

Fase d’adaptació:

Acomodació per part de l’usuari a l’entrenament amb electroestimulació integral. Primeres sensacions i aclimatació a l’estímul. L’usuari comença a sentir que els músculs ja treballen.

electroestimulació

Fase d'activació

S’utilitza el programa que activa el metabolisme i elimina les toxines a la vegada que s’exerciten altres tipus de fibres musculars.

electroestimulació

Fase d’exploració

Un cop acostumat a l’estímul, es comença a incorporar els moviments bàsics. Més de 300 músculs s’estimulen a la vegada que es treballa en un múscul en concret.
electroestimulació

Fase de relaxació

Relaxació de la musculatura activada durant la sessió eliminant la sensació de fatiga produïda per la intensitat dels exercicis. La relaxació és clau perquè el múscul es recuperi adequadament per tal d’augmentar el rendiment del treball realitzat.
electroestimulació

Fase d’entrenament

En funció dels objectius i dels paràmetres programats, desenvoluparem un tipus d’entrenament adequat a les necessitats de la persona.
electroestimulació

Final de la sessió

Després de la sessió, d’una durada d’uns 20 minuts aproximadament, la persona ja es pot relaxar i emprendre la seva activitat normal. A Body Viu l’usuari pot gaudir d’una dutxa a les seves instal·lacions, amb totes les comoditats possibles.

BENEFICIS

Tonificar, definir i endurir: Enfortir totes les parts del cos com cames, glutis, abdomen, tronc i braços. Aconseguirem reduir el greix corporal, augmentant múscul adequadament per tenir un cos tonificat i atractiu.

Pèrdua de pes i eliminació del greix corporal: l’entrenament d’alta intensitat assegura un consum calòric molt elevat, inclosos els dies després d’haver realitzat l’entrenament.

Combat la cel•lulitis, la flaccidesa i millora la circulació: l’origen de la cel·lulitis és la debilitat dels teixits connectius i trastorns circulatoris. El flux sanguini augmentarà per estimular el cos amb impulsos de baixa intensitat i enfortiràs la pell de la zona problemàtica.

Rehabilitació i millora la condició física: la clau per la millora de la condició física és enfortir i potenciar el cos a la vegada que la càrrega en articulacions i ossos sigui mínima. Amb aquest tipus d’entrenament a més es pot aconseguir eliminar greix corporal, tonificar el cos sense el risc d’empitjorar la condició i en la majoria de casos els dolors desapareixen o disminueixen dràsticament per l’activació de la musculatura localitzada i perifèrica.

Millora els dolors d’esquena i la higiene postural: Els elèctrodes arriben als músculs més profunds amb una intensitat i precisió perfecta. En conseqüència l’esquena s’enforteix i el dolor ocasionat per debilitat muscular desapareix.

Augment de la massa muscular, força i potència: El rendiment que proporciona el sistema d’electroestimulació amb un entrenador personal és major que el que es podria treure de forma tradicional. Cada fibra muscular s’exercita al màxim, a més d’evitar l’estrès articular.

electroestimulació

Serveis relacionats

També et pot interessar…

Per completar el teu entrenament personal, a Body Viu tenim molts altres serveis.

En Forma

En Forma

Entrenament basat en patrons de moviments bàsics d’intensitat moderada
Ioga

Ioga

Activitat que fomenta l’estat d’unió del cos, la ment i l’ànima
Tacfit

Tacfit

Entrenament d’intensitat moderada o alta de manera adaptada a les necessitats de les persones.

CONTACTA’NS

Open chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
Hola 👋🏽 ¿podemos ayudarte en alguna cosa?