MÈTODE EXCLUSIU A LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA

EXERCICI FÍSIC D’ALTA INTENSITAT

MÈTODE EXCLUSIU A LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA

EXERCICI FÍSIC D’ALTA INTENSITAT

Millora de la condició física a Body Viu. Exercici físic d’alta intensitat o moderada de manera adaptada a les necessitats de la persona.

QUÈ ÉS TACFIT?

El TacFit és l’entrenament Funcional de millora de la condició física a Body Viu. Exercici d’alta intensitat o moderada de manera adaptada a les necessitats de les persones. Tonificació del cos, millora de la resistència, gestió de l’estrès, capacitat de concentració i coordinació. Sempre amb l’atenció personalitzada del teu entrenador personal a Reus.

L’exercici d’alta intensitat: TacFit és considerat el sistema d’entrenament més intel·ligent del món, segons la revista de fitness Men’s Health. Exercici d’alta intensitat originari dels EEUU. Fundador Scott Sonnon.

OBJECTIUS DEL TACFIT

Treball de la recuperació. Després d’una tasca hem de treballar la recuperació física i mental per poder afrontar noves tasques el més recuperat possible. La respiració activa i conscient és la millor manera de treballar la recuperació.

Control del moviment: L‘execució tècnica és fonamental per treballar totes les habilitats del cos. Tenir una bona base ens permetrà poder construir per desenvolupar habilitats més complexes.

Control de l’estrèsMantenir el focus sobre el nostre objectiu ens ajudarà a saber mantenir-nos conscients de les nostres possibilitats. Introduirem al cos en estats d’estrès per aprendre a conviure amb ells i saber sortir d’aquestes situacions.

TacFit

Es treballa entre 1 i 2 cops per setmana. El primer dia amb moderació per aprendre la tècnica dels exercicis i la seva correcta execució, d’aquesta forma evitem lesions.

El segon dia es treballa amb més intensitat i volum, on treballem els moviments i exercicis que hem après dins d’una estructura d’entrenament amb condicions de temps i repeticions que variaran en funció del protocol establert.

El nostre equip de professionals preparan les sessions adaptades.

ENTRENAMENT PERSONAL EN GRUPS

Les sessions es composen de 3 parts

➡️ Warm up: Treballem la fluïdesa del cos i la mobilitat per eliminar restriccions articulars

➡️ Workout: Dividit en 26 protocols formats per una sèrie d’exercicis cadascun d’ells amb 4 nivells de complexitat, el que permet que tothom pugui practicar. Principalment es treballa amb el propi cos i amb el material de Clubbells, Kettlebells, Sandbags, anelles, Slam balls, barra, etc.

➡️ Cooldown: Treball compensatori basat en el Prasara Yoga.

BENEFICIS més destacats

Millora de la força

Millora de la mobilitat

Millora de l’amplitud del moviment

Augment de la resistència

TacFit

QUI POT PRACTICAR L’EXERCICI FÍSIC D’ALTA INTENSITAT?

Des de esportistes d’èlit fins a persones jubilades, aquest sistema s’adapta pràcticament a tothom perquè la prioritat principal és la salut.
Si no es pot fer l’exercici amb la tècnica correcte es fa una regressió de l’exercici, però sempre es treballa per millorar individualment la condició física i l’estructura corporal.
Tanmateix és un sistema que té molt en compte el rendiment, sempre que es mantingui la tècnica, així que també anirem progressant amb el número de repeticions, velocitat, carrega, dificultat del moviment, etc.

Serveis relacionats

També et pot interessar…

Per completar el teu entrenament personal, a Body Viu tenim molts altres serveis.

En Forma

En Forma

Entrenament basat en patrons de moviments bàsics d’intensitat moderada
Ioga

Ioga

Activitat que fomenta l’estat d’unió del cos, la ment i l’ànima
Tacfit

Tacfit

Entrenament d’intensitat moderada o alta de manera adaptada a les necessitats de les persones.

Plans mensuals i trimestrals d'entrenament en grups 

CONTACTA’NS

I t’informarem de tot el que necessites per començar a estar en forma

Open chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
Hola 👋🏽 ¿podemos ayudarte en alguna cosa?